Εθελοντισμός 2018

volunteer

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύνρης ευχαριστεί θερμά όλους του εθελοντές/ντριες για τη διαθεσή τους για έμπρακτη υποστήριξη της Διοργάνωσης.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης καθώς βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία και στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων.

Για την διεξαγωγή της Αθλητικής Διοργάνωσης των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης για τις χαμένες πατρίδες της Νέας Σμύρνης, απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της διοργάνωσης.

Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ/ΝΤΡΙΑ, συμβάλλεται στο να γίνουν οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, μια σημαντική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα, εσείς αποκομίζετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

On-Line Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντή...

Συμπληρώστε την αίτηση και σύντομα οι υπεύθυνοι του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 & 2132025922 & 924
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με χαρά σας περιμένουμε όλους, την ημέρα διεξαγωγής της Διοργάνωσης, να σας καλωσορίσουμε στις Αγωνιστικές Δράσεις αλλά και στις Παράλληλες Εκδηλώσεις των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης 2018!

Γραφείο Εθελοντισμού

Αγώνων Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης