Εθελοντισμός

volunteerΟι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Εκτός από τους συμμετέχοντες δρομείς, στους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία και στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων.

      Για την διεξαγωγή της Αθλητικής Διοργάνωσης των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης για τις χαμένες πατρίδες της Νέας Σμύρνης, απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της διοργάνωσης.

      Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σε μια διοργάνωση με μεγάλη κοινωνική απήχηση, συμβάλλεται στο να γίνουν οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, μια σημαντική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα, εσείς αποκομίζετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

On-Line Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντή...

Συμπληρώστε την αίτηση και σύντομα οι υπεύθυνοι του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 & 2132025922 & 924
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Γραφείο Εθελοντισμού

Αγώνων Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης