Μοναδικές προσφορές για τους δρομείς στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2018

image002

 

Μοναδικές προσφορές για τους δρομείς στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2018

Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε στις τρεις πρώτες διοργανώσεις, η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης προσφέρει σημαντικές παροχές και δώρα για όλους όσους θα τρέξουν, στις 14 Οκτωβρίου 2018 στη Νέα Σμύρνη....

  

Βραβεύει τους τρεις πρώτους γυναίκες και άντρες στον αγώνα των 10 χλμ., με το βραβείο "Καλλιπάτειρα" που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ για τον πρώτο, 200 ευρώ για τον δεύτερο και 150 ευρώ για τον τρίτο νικητή στις γυναίκες και τους άντρες.

Επίσης, ο κάθε δρομέας θα πάρει:

 • ·Συλλεκτικό τεχνικό t-shirt υψηλής ποιότητας,για το κάθε αγώνισμα
 • Μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού
 • Τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης
 • Δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες από τη διαδρομή και τον τερματισμό του αγώνα
 • Ηλεκτρονική εκτύπωση του διπλώματος και των φωτογραφιών με την αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης
 • Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί μέχρι 28/09/18
 • Παροχή ισοτονικών ποτών στους σταθμούς τροφοδοσίας
 • Δωρεάν και πλήρης υγιειονομική κάλυψη
 • Δώρα των χορηγών για τους πρώτους νικητές αλλά και για τους συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης
 • Μουσική στους σταθμούς του τραμ κατά μήκος της διαδρομής
 • Εκδηλώσεις την παραμονή και κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ηδη η ανταπόκριση των δρομέων όλης της Αττικής και όχι μόνο, είναι κάτι παραπάνω από θετική και οι εγγραφές συνεχίζονται στο περίπτερο του Άλσους Νέας Σμύρνης και στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης από 09:00 – 14:00, Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος, αλλά και στο σύνδεσμο: http://neasmirnihistoricrun.racemanager.gr/el/runner/register

Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 στον Γαλαξία, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης η Οργανωτική Επιτροπή θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Στη συνέντευξη θα είναι και οι πρωταθλητές Γιώργος - Μιχάλης Τάσσης, Χρήστος Καλλίας και Ελευθερία Πετρουλάκη.

Στο πρόγραμμα του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ, το Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και στα 10 χλμ., το 15 ο έτος, ενώ στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

 Για περισσότερες πληροφορίες:

www.neasmirnihistoricrun.gr & https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/